29 mar. 2015

Flori de cireş

Diminețile de weekend în drum spre serviciu, miros a pâine coaptă si cafea. Ploile s-au întors, copacii au inflorit.. pare c-a trecut ceva timp de la ultimul articol, dar am revenit! M-am odihnit câteva zile după cele două luni preapline de muncă, emoţii, dar şi mulţumire c-am reuşit să finalizez toate comenzile, mai puţin pe cele plasate cu puţin timp înainte de Mărţişor.

~ song of the day ~
 

Valabil pentru anul viitor, dacă vă propuneţi să-i cadorisiţi pe cei dragi cu marţişoare lucrate manual, ei bine, pentru o comandă de 100 bucăţi am nevoie de mai mult de două săptămâni de realizare, în funcţie de complexitatea lucrarii. Aceeaşi socoteală se aplică şi în cazul evenimentelor, care conţin o gamă variată de produse - invitaţii, meniu, mărturii etc. Deşi programările comenzilor de acest gen se fac din timp, trebuie să luaţi în considerare şi faptul că este posibil să am deja şi alţi clienţi înscrişi pe listă, ceea ce va întârzia finalizarea lucrarii sau amânarea termenului limită impus.


V-am spus cât de mult îmi plac florile şi copacii? Florile de primăvară şi cele de hârtie, în special... dar copacii, oh copacii sunt atât de frumoşi! Crengile lor ca nişte linii mâzgălite, mugurii, frunzuliţele de un verde plin de viaţă, salciile cu ciucuri pufoşi, florile de cireş în roz delicat, pe toate le adun cu privirea şi le duc acasă, în atelier, unde pot să le modelez din hârtia unui astfel de copac.
E primăvară, în sfârşit!

Mai multe detalii despre produse, găsiţi AICI
Pe curând!

3 mar. 2015

Martie cu tradiție

După două luni de mărțișorit, speram la vreme bună pentru târg, măcar patru zile și am primit-o! Primăvara a venit cu soare blând, cu flori, cu așa mulți oameni scoși din casă, încât m-au copleșit zâmbetele și ochii lor, bucuroși de mărțișoare lucrate manual de aproape 300 de artizani talentați. M-am mutat cu inima într-un loc preaplin de frumos, de creativitate, de culori și emoții, de rost pe lume și mulțumire interioară, suportând mai ușor frigul sfârșitului de iarnă. Încă o experiență care își merită locul alături de celelalte amintiri frumoase

~ Târg de Mărțișor organizat la Muzeul Țăranului Român ~

M-am odihnit două zile, iar acum sunt înapoi în atelier pentru terminarea comenzilor de 8 Martie.
Pe curând!