20 feb. 2015

Fericireee...

După întregi și lungi zile de muncă, mi-am permis o seară liberă, mai precis, trei ore cu VAMA in Hard Rock Cafe, timp suficient să-mi recapăt energia pozitivă, cântând alături de hipsteri trecuți sau în devenire, tineret de calitate, oameni plini de viață care au creat o atmosferă de mult timp uitată.
"Fericireee, fericireee..."


Acum mi-e gându` doar la mare, nisip, cer albastru, senin, soare, valuri, adieri de vânt, înghețată, plimbare cu bicicleta, citit și mult-mult somn. Vise, vara e departe, înapoi în februarie!
În mod necesar și plăcut totodată, continui să lucrez la noile modele de mărțișoare, ce vor fi prezente pe măsuța mea, la Târgul de Mărțișor organizat de Muzeul Țăranului Român, de pe 26 februarie până pe 1 martie. Mai găsiți modele disponibile si la Studio76 al Dianei Vătafu, la HippieHippieShake - Amzei, la Biciclop - Dorobanților, la Ceainăria Bernschutz & Co și în curând, la Muzeul Satului.


Well, conform statisticilor, blogul meu este vizitat in mare parte de ruși, bulgari, americani și abia după ei, vin la rând românii. Am rezerve în ceea ce-l privește pe traducătorul Google, dar eu vă mulțumesc că mă urmăriți și în continuare sper să reveniți cu drag.
Pe curând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu