6 dec. 2014

Helău winter!

Moş Nicolae a venit cu prăjiturele şi o vizită la coafor pentru câteva schimbări. Nu mari, nici chiar neobservabile. Atât cât să mă simt pregătită să ies din casă, doar trecându-mi mâinile prin păr şi pentru asta a fost nevoie de alte mâini, talentate (Gabriel - 0722 871 000), care au avut grijă să-mi redea încrederea de a reintra într-un coafor cu inima întreagă, după ce-am ieşit aproape cheală din mâinile ultimului "stilist". Iiiieee pletele sunt fericite, să trecem la treabă! 

Iată ce-am mai lucrat, cu drag şi spor, în ultima perioadă, în puţinele momente pe care le prind libere. Cutii pentru dulciuri, bijuterii sau ceaiuri, felicitări şi coroniţe pentru Crăciuniţe.


Cu regret, dar nu reuşesc să relizez nici un tutorial despre globurile eco, nici despre împachetări de cadouri pentru Crăciun, nici despre fulgi de zăpadă tăvăliţi prin zahăr, nimic. Trag speranţă totuşi, că voi avea o săptămână liberă de la serviciu şi atunci mă voi putea organiza mai bine cu lista de comenzi, cu cea de cadouri, cu noi lucrări şi timp pentru tutoriale.

Pe curând!

2 comentarii: