16 feb. 2015

Live-Alive

Primăvara n-a venit așa cum se anunța acum ceva timp, ba chiar s-au întors ninsorile. Adio muguri, soare blând, plimbări și haine mai subțiri, rămân doar cu muzică în căști, lista de comenzi și ceaiurile aromate.
 
- some sweetness -

Ei bine, da, nesfârșita listă de comenzi, închisă încă de la sfârșitul lunii ianuarie, care mă determină să lucrez și câte 14 ore pe zi, pentru omuleții simpatici, fideli, iubitori de lucruri realizate manual. Desigur, NU vorbesc despre cei care găsesc potrivit ca o comandă de mărțișoare - fie ele și 10 bucăți - să fie plasată în ultima săptămână din februarie, cu termen limită on top.
Mi se întâmplă uneori să constat că handmade-ul pentru unii, inseamnă "timp liber", momente de plictiseală, ocupație în concediu prenatal sau împletit la andrele ca pe vremuri, nicidecum o afacere sau un job, cu program bine organizat, cu listă de clienți și bani (re)investiți în materiale, promovare, taxe și chirie.

In other news, am apărut la Focus, de la PrimaTV, cu un material filmat despre mărțișoarele handmade, pe care îl găsiți AICI. Da, da, we love to entertain you!
Iată și ce-am mai lucrat în ultima perioadă, dat fiindu-mi norocul sa beneficiez de mai multe zile libere de la celălalt job, unde activează cu spor șeful/soț


Pe curând, cu Giveaway așa cum am promis și o serie nouă de mărțișoare!

3 comentarii:

  1. Lucruri minunate si de bun gust, felicitari pentru material !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari pentru material si pentru tot ce faceti. O mica mentiune as vrea, daca mi se permite, sa fac: handmade este un lucru frumos, facut din iubire, cu drag si migala. Poate fi facut intr-o ora rupta dintr-un program incarcat de job, casa si copil, poate fi facut intr-o duminica linistita, poate fi pentru relaxare sau profit sau si una si alta. Handmade-ul este o stare, din punctul meu de vedere si nu poate fi definit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri!
      Ma refeream la "unii" ca fiind cei care NU fac handmade : )

      Ștergere