27 aug. 2014

Tuscany with love

Am revenit si mi-am revenit!

Vacanta asta a avut de toate. Soare nemilos care m-a parjolit din prima dimineata, cu toate ca briza Tireniana acoperea senzatia de piele arsa, caldura aproape de lesin in caz ca indrazneam vreo plimbare la amiaza, somn de 12 ore cu tot cu siesta, meniul meu zilnic format din mozzarella, anghinare murate si pasta de masline verzi cu migdale, ca sa-mi potolesc pofta adunata in ultimele luni, inghetata la plimbarea de seara, citit mult, plimbare cu bicicleta in tandem, tantari foarte prietenosi : )) cafele tari de-ti murea inima pe loc daca n-o dregeai repede cu apa, leandrii infloriti peste tot, blocuri nu mai mari de 2 etaje, stradute curate si inguste, plaja curata, preturi mari fata de alte locuri vizitate in Italia.

La intoarcere, am mai avut nevoie de 2 zile de vacanta, ca sa ma simt pe deplin odihnita si pregatita pentru lista de comenzi in asteptare. Am planuri! Am planuri mari, frumoase si colorate! Am avut timp de gandire, de organizare, de liste cu prioritati, de ceea ce vreau sa realizez in urmatoarele 4 luni.

Gata, la treaba acum! Am dat uitarii quilling-ul, inlocuit fiind cu origami, dar nu pentru mult timp, pentru ca in septembrie voi relua atelierele creative, organizate de Ceainaria Tabiet.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu