4 feb. 2014

Fructe in prim-plan

Daca n-ati auzit inca de Monica Radulescu, e timpul sa-i faceti o vizita. Pe langa faptul ca se ocupa de rubrica de handmade, promovand artizani in cadrul emisiunii "Tinerete fara batranete" de la DIGI TV, are si foarte multe activitati creative impreuna cu cei mici, invatandu-i sa faca martisoare din paste, la care sunt invitata sa particip si eu, sambata : )

Sunt multe parti faine in handmade. Lucrezi ceva cu prorpiile maini, cunosti foarte multe persoane cu suflet deschis, cu bunatate, cu alte idei, incepi sa-ti schimbi treptat viziunea asupra produselor din jur, incepi sa apreciezi mai mult un produs unicat, incepi sa inveti cum sa fii zilnic un om optimist pentru ca esti din ce in ce mai doritor sa creezi lucruri si mai frumoase, cu si mai multa atentie la detalii, incepi sa redai modele care sa ia forma imaginatiei tale, sa te reprezinte, sa pui suflet intr-un produs si sa vezi apoi ca cineva ti-l cumpara.

Toate acestea au fost posibile datorita faptului ca am renuntat la fumat, iar in cele 10 luni de activitate handmade, mi-am testat rabdarea in cele mai migaloase moduri.
Unul dintre ele fiind prezentat pe scurt, in materialul filmat impreuna cu Monica, aici.


Sa aveti o saptamana cu optimism si multa inspiratie !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu