9 iun. 2014

Cocarde fistichii

Am mai finalizat un proiect frumos si colorat, pentru copiii ce vor termina gradinita in curand si sunt tare mandra de rezultat, mai ales ca aceasta comanda va pleca spre Onesti, orasul copilariei mele.
Asa aratau cocardele de absolvire, inainte de caligrafia de mana, cu numele copilului, institutul si promotia.



Cele 1000 de petale lipite si modelate manual, au fost o placere si va spun drept ca florile de hartie au devenit noua mea pasiune, chiar daca asta implica degete fripte cu silicon cald, ore de munca pana-n zori, un teanc de zeci de tipare, bucati-bucatele de hartie peste tot, cautari, vizionari tutoriale, cateva incercari pana izbutesc sa dau o forma frumoasa lucrarii, multa rabdare si cam tot atata cafea.

Greu de crezut ca asta ar insemna placere, dar cand esti atat de absorbit de ceea ce faci, timpul zboara, grijile dispar, totul se umple de rost, de culoare si optimism. Sa mai adaug si un job de 10 ore, la care n-as renunta niciodata?! : )) Imi place asa, cu munca multa, cu agitatie, cu destule lucruri pozitive cat sa le miceasca pe cele negative, iar pentru asta e nevoie de schimbare, de educarea gandirii si stabilirea lucrurilor care atrag multumire.

Pe curand!



2 comentarii:

  1. Buna ziua,

    M-ar interesa sa stiu care ar fi pretul unei cocarde personalizate si care ar fi timpul estimat de dvs pt o comanda de cca 90 - 100 cocarde .

    Multumesc,
    Corina Manila - koko_cokko@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere