13 mar. 2016

Wish List

Aș putea să îndur frigul unei zile ploioase, doar pentru mirosul curat de iarbă și amărui de copaci înfloriți. Mi-ar plăcea să știu să merg pe bicicletă și să pornesc pe străzi pustii cu sentimentul pur de libertate. Mi-e dor să merg cu trenu`. Oriunde. Să am în traistă cărți, un apart foto și biscuiți cu nucă. Mi-ar plăcea să văd Elveția. Toată Elveția și o parte din Franța. Mi-ar plăcea să am un atelier separat de casă. Și o casă la țară cu livadă și gradină de legume. Mi-ar plăcea să fie primăvara tot anu`. Să văd Aurora Boreală și să dorm într-un iglu câteva nopți.

Mi-ar plăcea să fiu învățătoare pentru o zi. Să am înapoi mașina de scris pe care am pierdut-o. Să scriu o carte. Să trimit scrisori. Să sar cu parașuta. Să fac tir și să învăț să înot. Să desenez în creion. Să-mi fac alt tatuaj, în watercolor de Javi Wolf. Să fac o ședință foto cu Land of White Deer. Să locuiesc într-un oraș cu mare și munte. Să înalț un zmeu. Să mângâi un urs panda. Și un delfin. Să alerg desculță pe un teren de fotbal. Să văd un câmp de lalele și unu` de lavandă. Să particip la un Burning Man. Să pun picioru` în Japonia la Festivalul Florilor de Cireș. Să am o rulotă.
Am multe dorințe. Unele se îndeplinesc fără efort, altele au nevoie de înc-o viață. Dar am răbdare.

M-am luat cu vorba și am uitat să scriu și despre Mărțișor. Târgul de la Muzeul Țăranului Român a fost fabulos. A plouat în două dimineți, dar asta nu i-a ținut pe vizitatori departe. Vânzare bună, clienți vechi, dar și noi foarte mulți, faze amuzante, compania colegei de târg, prieteni în vizită, vin fiert, noi achiziții, plus cadouri pentru cei dragi.

~ Mărțișor în imagini ~


Poate anul viitor mă voi mobiliza din timp, ca să pot onora toate comenzile și să nu mai adun așa multă oboseală. Am cusut pandantive inclusiv la târg din cauza timpului limitat și apropo de dorințe, aș vrea să angajez un ajutor în atelier, cândva în viitor - 6.200 de mărțișoare cu deadline o lună, e doar o comandă refuzată politicos. Abia am reușit cu greu, să lucrez 400 în trei săptămâni.
Hai Universule, fă cumva să am atelier separat de casă : )
Pe curând!

2 comentarii: