8 apr. 2015

Paper with love

Primăvară, soare, copaci înfloriţi, chef de muncă, atelier primitor, cald, cu lalele albe la geam, muzică cubaneză pe fundal.. da, viaţa este cu adevărat frumoasă!


Şi pentru că vremea bună are o influenţă asupra celor meteosensibili, m-am gândit să contribui şi eu cu puţină culoare, într-o scurtă şi simplă prezentare a modului în care expediem produsele handmade. Cei care au avut experienţe nefericite cu Poşta Română, ştiu că produsele suferă modificări majore până la destinaţie, motiv bun să fim precauţi cu fiecare colet trimis.
Aşadar, pentru a proteja obiectele fragile la transport, aveţi nevoie de folie cu bule antişoc, fulgi de polistiren sau pufuleţi de plastic. Dacă n-aveţi nimic din cele menţionate, folosiţi metoda old school, hârtia. Hârtia creponată de exemplu, franjutată, colorată, nu doar protejează, dar are şi un aspect frumos, jucăuş şi creează impresia unui cadou, nu a unui produs pe care clientul şi l-a plătit deja.
Dacă aveţi şi alte idei/metode de protejare a obiectelor fragile, daţi de veste printr-un comentariu. Uhm.. rumeguş. La asta nu m-am gândit : ))


Ei bine, Cadourile Fistichii împlinesc doi ani de activitate handmade şi în continuare, sunt entuziasmată, mulţumită, copleşită de aceasta relaţie pe care o am cu hârtia. Iubesc culorile ei, textura, tehnicile şi posibilităţile pe care le oferă. Am descoperit oameni care urcă hârtia la rang de artă. Quilling, origami, kirigami sunt cateva din tehnicile care duc la crearea unor lucrări fabuloase! Am descoperit să poţi purta haine din hârtie, adevărate rochii de mireasă, iar florile.. oh, florile din hârtie se vor mula mereu pe sufletul meu. Trăiesc într-o lume de hârtie, a reciclării ei şi încerc să folosesc şi ultima bucăţică rămasă în urma lucrărilor mele, transformând-o în hârtie manuală. Mi-am făcut prieteni cu care împart această pasiune şi nu numai. Sunt sigură ca ăsta este abia începutul unei frumoase călătorii pe drumul lung al cunoaşterii şi al schimbării de sine.
Handmade on! - 900 days of no smoking and counting : )
Pe curând!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu