6 oct. 2014

Reuse. Reduce. Recycle.

Inca doua luni si incepe nebunia sarbatorilor de Craciun, dar pana atunci mai e timp bun de toamna, asa ca m-am decis sa merg in cautare de ghinde si conuri de brad, pentru o ghirlanda, coronita, decor - inca nu m-am hotarat ce va fi. Cu cateva culori si un snop de crengi uscate, iese un ornament de toata frumusetea, plus ca tin mortis sa am la iarna ghinde de copt in cuptor, alaturi de scortisoara, coji de portocale si vreascuri de brad.

Rapid sa prezint si un tutorial si pe urma fug in natura.
Am pregatit becuri infasurate in sfoara, ce vor lua forma unor pere, ca tot e anotimpu` potrivit pentru decoruri rustice. Aveti nevoie de silicon la cald sau aracet, sfoara, becuri, o ramura de copac si niscai indemanarea.


Asadar, incepeti sa modelati un colacel de sfoara, pe care aplicati putin silicon pentru a-si pastra forma. Presati cu degetele, pentru nivelare, iar apoi lipiti-l pe suprafata becului, ca in imagine.


Continuati sa infasurati sfoara.. si infasurati si infasurati : )) pana la final. Incercati sa pastrati randurile cat mai compacte pentru un aspect ingrijit. Lipiti cu silicon si ramura de copac si gata! Acum puteti sa le gasiti un rost, ca place carduri, decor sau marturii. 


Zi frumoasa si multe idei creative!
Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu