24 oct. 2014

Zi de handmade

Cand nu merg la job, simt ca dimineata e cel mai fain moment al zilei. Si la job imi place, dar acasa, in papuci pufosi, unde-i cald si miroase a cafea la ibric, e tare bine!
Oh Etta James! Etta e dragoste la primele note muzicale, dar si la prima vedere. Ce-as fi vrut sa fiu acolo, s-o vad si s-o aud de-adevaratelea..

 

Dupa cafea, muzica si un scurt tur virtual pe site, breslo, facebook, incep sa citesc doua ore, neintrerupte. Doua ore de articole despre craft, parenting, wrapping, moduri de a fotografia ceea ce lucrez, mici secrete culese din descrierile artistilor de peste mari si tari, caut materiale, tutoriale, moduri de aranjare a florilor de hartie, despre coronite, despre matrite.. si uite-asa de la o idee, vine alta si alta si caut, citesc, fascinata de alte descoperiri, de alti artizani si munca lor, de alte tehnici si idei.

Incepand cu ora 11, trec la masa de lucru si imediat intru intr-o alta lume, in care nu mai exista ganduri, griji, planuri, ci doar materiale, culori, forme, imaginatie, atentie, detalii si orele trec.. si trec.. si tai hartie, pliez, lipesc, modelez petale, pictez frunze, potrivesc, masor, aleg, stric si iar potrivesc.
I just looove paper si nici ca m-as plictisi vreodata : )

Zi frumoasa si multe idei creative!
Pe curand!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu