21 iul. 2014

Intre job si handmade

Pe saptamana, trebuie sa rezerv o zi pentru prajituri-de-casa si inca una pentru poze, livrari colete, magazinul de pe Breslo si site-ul care este inca in lucru, fiind vorba doar despre o mica problema tehnica.

Well, prajiturile, da... pentru ca am o relatie foarte stransa cu scortisoara, zaharul brun, nucile si toate fructele. Imi place crema de lamaie si caramelul si sa ametesc retete dupa pofta zilei in care prajituresc. E o alta metoda de relaxare, iar mormaielile de placere dupa ce raman doar firmiturile, merg direct la inima.


In schimb, nu mai e relaxare atunci cand trec la impachetari colete astfel incat sa reziste coletul sub talpa celor de la Posta Romana, cate doua formulare completate pentru fiecare colet, statul la rand cate 2 ore, peste 100 de poze pentru 50 de cadre reusite cu ceea ce lucrez si care mai apoi trebuie ajustate intr-un program, luminozitate, contrast, logo etc si la final, urcate pe rand pe site, Breslo, cu descriere cu tot.

Iata cateva din materialele pe care le veti gasi in curand, pe www.cadourifistichii.com, unele fiind deja postate pe www.breslo.ro/Shop/cadourifistichii



Asta e partea care imi intarzie activitatea, dar necesara pentru a continua cu ceea ce-mi place sa fac.
O zi racoroasa maine, ca soarele ne-a cam topit pe toti astazi si multe idei creative s-aveti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu